Weitblick

BESTILL VURDERINGSEKSEMPLAR MED MER …

Via denne siden kan du som tysklærer som underviser i tysk nivå I og II bestille vurderingseksemplar av:
– de siste utgavene av Weitblick 1 og 2.
Weitblick 1-plakaten Ordklassemaskinen.
Alles im Griff – ekstra språkøvelser i tysk (supplement til Weitblick 1).
– veiledningsheftet Fit fürs eksamen for elever som skal opp til skriftlig eksamen i tysk nivå 2 (supplement til Weitblick 2).

Bestill vurderingseksemplar av Weitblick 1 – 2

Bestill gratis Weitblick 1-plakat

Weitblick

Vi har fått laget en plakat i begrenset opplag som hjelper elevene å skille de ulike ordklassene fra hverandre. Den har fått tittelen Ordklassemaskinen. Plakaten kan henge på veggen i klasserommet der tyskundervisningen foregår. Lærer og elever vil da kunne bruke den som referansepunkt. Format: 70 x 100 cm. Tilbudet er gratis.

Bestill Alles im Griff – ekstra språkøvelser

Til hvert kapittel i Weitblick 1 er det utarbeidet ekstra oppgaver, aktiviteter og øvelser elevene kan jobbe med. Vokabularet og de grammatiske temane er hentet fra kapitlene i boka, men er satt inn i nye sammenhenger, slik at det skal feste seg enda bedre hos elevene. Hver kapitteldel inneholder både skriftlige og muntlige oppgaver og aktiviteter elevene kan gjøre i klasserommet eller hjemme.

Språkøvelsene egner seg som repetisjon, men kan også brukes som avbrekk i timene. De egner seg også godt for elever på nivå 2 som ikke har fått med seg kjernestoffet fra ungdomstrinnet. Til noen av oppgavene trenger du terning. Fasit finnes bakerst.

Bestill gratis eksamenstreningshefte av Fit fürs Examen – tysk, nivå 2

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne siden