Witblick komponenter

FLEKSIBLE DIGITALE LØSNINGER

Weitblick tilbyr nettbaserte tilleggsressurser i tillegg til digitale alternativer til lærebøkene.

Digitale tilleggsressurser til lærebøkene

I klasser som vil jobbe digitalt, vil lærebok i kombinasjon med supplerende tilleggsressurser være et godt alternativ.

Gratis elevnettsteder

Elevressursene er et gratis supplement til lærebøkene. De følger kapittelstrukturen. Til hvert emne er det utarbeidet et variert utvalg interaktive oppgaver hvor elevene kan trene både vokabular, språk og kunnskap. Her finnes også alle tekstene i boka som innleste lydfiler. Elevnettstedet tilbys gratis ved innlogging.

Lærernettsteder

Lærernettstedene gir tilgang til elevnettstedene samt digital utgave av lærebøkene og lærerressursstoff. De digitale utgavene av lærebøkene er beriket med lydfiler til tekstene, powerpointpresentasjoner og henvisning til nyttige lenker til bruk i planleggingen og gjennomføringen av undervisningen. De kan brukes aktivt på lerret eller digital tavle i klasserommet, og på PC og Mac. Her kan du søke i mediearkiv og legge inn notater.

Lærernettstedene inneholder dessuten forslag til årsplan, periodeplaner, kapittelprøver, fasit, samt kopioriginaler, egenvurderingsskjemaer, samt transkripsjoner av lyttetekster som du kan skrive ut.

Lærernettstedene kjøpes som skolelisens og én og samme lisens kan dermed brukes av alle skolens tysklærere.

Digitale alternativer til lærebøkene

De digitale lærebøkene erstatter de papirbaserte lærebøkene. De kan brukes på PC, Mac eller nettbrett.

Unibok

Weitblick 2 unibok er en digital utgave av den papirbaserte læreboka, beriket med tilleggsressurser som innlest lyd av profesjonelle skuespillere, filmklipp, kortversjoner av en del tekster og lenker til interaktive oppgaver. Sidevisningene tilpasser seg PC, Mac og nettbrett. Uniboka er et digitalt alternativ til Weitblick 2 brettbok.

Brettbøker

Lærebøkene er i sin helhet gjengitt som PDF. Hvert sideoppslag er identiske med sidene i bøkene. I tillegg gir de deg mulighet til å markere tekst, skrive notater og tegne “offline”.

Lokus logo
Lokus.no har du tilgang til Weitblick 1 og 2 elev – og lærernettsted samt Weitblick 2  unibok.

Brettboka logo
Brettboka.no laster du ned appen til den digitale utgaven av Weitblick 1 og Weitblick 2 lærebok.

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne siden