FLEKSIBLE DIGITALE LØSNINGER

Pasiones tilbyr nettbaserte tilleggsressurser i tillegg til digitalt alternativ til læreboka.

Supplement til lærebøkene

Elevnettsted

Elevnettstedet tilbyr oppgaver der elevene kan trene gloser, grammatikk, lytte- og leseforståelse. Oppgavene er interaktive og tett knyttet opp mot tekstene i læreboka. Her finner du også lenke til ordbøker, nyhetssider og læreplan.

Undervisningsvideoene stimulerer elevene til aktiv lytting, ordlæring og muntlig kommunikasjon.

Alle tekstene, med unntak av sangene, er innlest av profesjonelle skuespillere fra flere spansktalende land. Lydfilene ligger på elevnettstedet og er lett tilgjengelige for elever som ønsker eller trenger lydstøtte. Filene kan lastes ned som mp3-filer.

Elevnettstedet er gratis, og er tilgjengelig når eleven har logget seg på Lokus med sitt Feide-brukernavn og -passord

Lærernettsted

Lærernettstedet inneholder forslag til årsplan, kapittelprøver, fasit, kopieringsoriginaler og egenvurderingsskjemaer, samt transkripsjoner av lyttetekster med utskriftsmuligheter. I tillegg har du tilgang til digital utgave av læreboka, beriket med lydfiler til tekstene, henvisning til nyttige lenker, videoer og ekstra oppgavestoff. Her kan du søke i mediearkivet og legge inn egne notater.

Lærernettstedet inneholder etter hvert gode råd og tips som kan formidles til elevene slik at de kan lykkes på muntlig eksamen. Det kan kjøpes som skolelisens, og en og samme lisens kan brukes av alle skolens spansklærere.

Alternativ til læreboka

Brettbok

Pasiones 1 lærebok er i sin helhet gjengitt som PDF. Hvert sideoppslag er identiske med sidene i boka. Lydfiler til tekstene følger med. I tillegg gir de deg mulighet til å markere tekst, skrive notater og tegne “offline”. Brettboka er tilrettelagt for bruk på nettbrett, pc og mac.

Lokus logo
Digitale komponenter på Lokus.no: Elevnettsted med lydstoff og undervisningsvideoer og  lærernettsted.

Brettboka logo
På Brettboka.no laster du ned brettbok-appen.

Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Del denne siden